pamFLEȚI

Când o sugea și Iediță mai bine, i-au dat ăștia cu balegă pe țâță

Iar a dat strechea în Eduard Lădaru, eternul vițăl neînțărcat, care paște pe miriștea politicii gorjenești. Strechea a survenit după ce i-au dat unii cu balegă pe țâța de la care el sugea de zor. 

La începutul lunii martie a acestui an, pesediștii au făcut imprudența să ia de bun statutul de avocat al ui Eduard Lădaru și au considerat că este potrivit pentru postul de membru în consiliul de administrație al UM Sadu. Această funcție îi oferea avocatului habarnist câteva zeci de milioane lunar!!! Spun habarnist fiindcă, după doar 6 luni, tot pesediștii au fost cei care l-au zburat din funcție. Cauza a fost din vina culpabilă a unei coli albe! Realizați că pe coala respectivă trebuia să-și expună raportul de activitate. Cum el nu a depășit "stadiul academic" de liniuțe și bastonașe, evident că nu a avut ce să scrie. Să spună că a ascuțit creioane pe zeci de milioane lunar... nu mergea, că nu dă bine la "siviu". 

În fine, acum, după cele 6 luni de sugere în liniște, vițălul neînțărcat a început să ragă din nou. Așa cum era de așteptat, a și plecat cu botul în păștere după știuletele altor "păstori", care i-au cerut să atace vehement propriul partid. Dacă îl întrebi cu cât este remunerat să facă asta, clar pedalează (am vrut să scriu pledează) nevinovat. 

Ăsta a fost Iediță, nimeni nu-l va uita niciodată! Amin! 

 

Vizualizări: 6,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: