pamFLEȚI

PIUĂ: Iordache cere schimbare. De pampers! 

Managementul politic aplicat de Ion Iordache la Partidul Național Liberal Gorj se dovedește, încă o dată, unul falimentar. Regizorul de la Murgești a reușit performanța (incredibilă) să piardă mai mulți primari, în ultimele zile, decât numărul miniștrilor pe care i-a adus în Gorj.

Este încă o dovadă vie că oamenii nu mai pun ”botu” la vrăjeala ”multiMINIonarului” în euro, nu vor să fie tratați precum sclavii pe plantație și nici să se întoarcă la simbrie. De aceea fac pasul către alte partide, preferă o asumare și o menținere a identității personale.

Ion, de la Murgești, a preferat să cumpere un post TV local, tocmai pentru că presa nu-l mai bagă în seamă și, același lucru, probabil, îl încearcă cu primarii. Cam toți l-au mirosit pe ”sultan” și au plecat pe repede înainte către alte formațiuni, fără să facă regii proaste și filme subtitrate.

Iordache l-a pierdut în aceste zile pe primarul din Dragotești, Vili Pasăre, apoi primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, după ce, în prealabil a ”reușit” să-l piardă pe Romanescu și pe alți aleși locali. 

Gurile rele spun că, Iordache este doar un pion pentru cei de la AUR, iar în perioada următoare ar urma să facă saltul politic către formațiunea respectivă, mai ales că în PNL a rămas SINGUR. Bine, mai are acolo o ciugulitoare de bani publici.

Realist acum, cam câți "neuroni dezintereici" să ai prin creier, astfel încât să nu conștientizezi de ce îți fug primarii din partid? Dau scris că în mintea lor se află tabloul primăriei Turceni! Monopol! Sună riscant și cu toții știu că sufleorul Iordache vrea să conducă de sub scenă, el știind că înjurăturile și restul ponoaselor din public, se revarsă doar asupra actorilor. Spre ghinionul lui, nu toți actorii acceptă să joace într-un film prost. 

P.S. Ioane, încă ceva, să-ți schimbi pampersul mai des că te-ai umplut de "Hai la treabă" pe chiuloți!

P. S. 2 Ai pierdut și comuna Arcani, Coiculescu a anunțat ca merge la PSD. Iar el, e preot de meserie, ai pierdut și biserica, chiar dacă faci pe enoriașul sfrânt!

Vizualizări: 4,523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: