pamFLEȚI

VIDEO CU Caragea supărat: Pensia mea nu este mai mare decât a unui un lucrător care a ieșit acum din minerit!

Fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Salvador Caragea, pensionar de lux, a tras de prin dealul Prejbei ceva floare de fân pe nas și s-a găsit descoperind „adversari pensionari”. 

Fostul șef IPJ, stârpitor al corupției (râd), dresor al mediului de afaceri în ale donării, spune că pensia lui nu este cu mult mai mare decât a unui miner. 

Vă dați seama, el vede minerii ca fiind privilegiați. Adică ăia care au murit prin cariere, ăia care au murit electrocutați au o pensie puțin mai mică decât Salvador. 

Băi... lăcustă clandestină, nici struții care au trecut pe la Preajba nu halesc aceste vrăjeli. Bașca, unii mai bătrâni își mai aduc aminte de niște apucături mafiote și, dacă într-o bună zi încep să vorbească… nici poștașul cu tolba nu mai trece pe la tine pe la poartă. 

Dar să facem un transcript după vorba și cuvântul lui. „Nu sunt pensionar de lux. Vreți să vă spun ceva, poate vi se pare fantastică sau nu, dar pensia mea nu este cu mult mai mare decât a unui lucrător care a ieșit acum din minerit, nu e cu mult mai mare. Eu am avut 30 de ani de armată, asta a fost, am ieșit la aceeași vârstă cu dumnealor, e foarte mică diferența chiar”, încheiem citatul din Caragea. 

Viorele, cam câți au murit sub nămoale de pământ, electrocutați, căzuți de pe la nu știu ce cotă sau decedați la nici două luni după ieșirea la pensie din minerit? Mulți! Și tu spui că ai pensia puțin mai mare decât aștia care aprind becul? Pare că ești dezamăgit cumva, tu care încasezi peste 10.000 lunar, că ai venitul puțin mai mare, decât al unui miner, care încasează sub 5000. 

Să te bată struții și fazanii, poate și păunii care au văzut Preajba, dar despre "agoniseala" ta din timpul anilor militari cu care te lauzi, nu ai nimic de zis!? Vremurile în care vizitai, sau te vizitau sute de "poștași" lunar, nu îți spun nimic?! 

 

P.S.1 Minerii și energeticienii să-și lase părerea aici despre declarația ta! Sau să organizeze o strângere de fonduri!

P.S:2 Ne cerem scuze că am refăcut verbele și cuvintele! Deh, ne respectăm cititorii!

Vizualizări: 7,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: