pamFLEȚI

Omul lui Iordache din Directoratul CEO: Un ”almanahe” făr’ dă păreche!

Promovat și susținut de Ion Iordache, Cosmin Trufelea, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, a reușit să-și etaleze capacitățile lingvistice, dar și dansul legănat, la ultima ieșire publică.

Promovat în Directoratul CE Oltenia, după ce au murit 3 oameni în Cariera Jilț Sud, Trufelea, fost director de carieră, unde a decedat un amărât pe când el era director, simte nevoia să râdă, să se batjocorească, practic, singur. El este cel care spune cu zâmbetul pe buze că are salariul ”confedențial”, chiar dacă, sunt angajați ai companiei energetice care mor prin cariere. 

Cam atât de mândru este: 

-Cât aveți acum remunerația?

(nr. redacție. El, mândru, zâmbind flegmatic și scărpinându-se în cap) – Nu aveți cum, la anul, da! (nr. redacție. Zâmbetul rezistă, ca și coafura, rezistă!)

Ție nu-ți e bre rușine de tine, sau de cofârța ta (aici ți-am dat de gândit, e un fel de perpetum mobile, mai ști și tu, nu?)

El este cel care are un discurs atât de impecabil încât nici el nu poate înțelege, uneori, ce spune. Vă redăm ma jos un pasaj din exprimarea liberă, legănată, a unuia căruia, nici ăia de la Google nu i-ar găsi o subtitrare:

„Am înțeles! Atât...deci Planul de ÎNCHIDERE a activității, cum a spus și domnul ministru ... noi am contractat și am ...am contractat o firmă care va ... orice carieră trebuie să aibă un plan de închidere de activitate. Îți epuizează rezerva și, dacă nu și-o epuizează, rezerva trebuie să fie pusă în siguranță”, închid citatul. Un fel de, vorba celor din Vacanța Mare: Vrei să traduc din limba ta, direct în CURdă?

Cam ăștia sunt slujitorii sultanului, ca să înțelegeți!

 

 

Vizualizări: 5,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: