pamFLEȚI

Încă o încercare de manipulare făcută de „sultanul” Iordache

Obișnuit cu scenarii și regii ”a la Murgeștiwood”, sultanul de la Turceni, Ion Iordache, a anunțat victorios că a reușit să rezolve problema salariilor angajaților de la Minprest. Ce nu știe Iordache, e că nu toți dintre noi plecăm pe fentele lui ieftine.

Problema cu sursa de finanțare exista de cam două săptămâni, ne zic sursele noastre, Complexul Energetic Oltenia având nevoie de cash pentru achiziția certificatelor de CO2 și a întârziat cu banii către societatea prestatoare de servicii.

Auzind și el din zbor că problema a fost rezolvată, a ieșit repede să se laude că a discutat el și se rezolvă. Ce nu știa Iordache, ocupat mai nou cu regii de filme, e că directorul general a fost personal la Ministerul Energiei în data de 18.09.2023, pentru a rezolva situația.

„A fost o mică neînțelegere între CEO și Minprest, însă a fost rezolvată pe parcursul acestei zile. Nu știu ce problemă are domnul Iordache cu managementul de la Minprest și cu cel de la CEO, dar este o funcționare perefectă și legală. Am fost la București, la Ministerul Energiei, pot să vă arăt și delegația. Am discutat cu reprezentanții Ministerului Energiei și am rezolvat problema”, a declarat directorul Minprest, Gabriel Gârjoabă.

Iordache, interes pentru Minprest

Așa cum v-am mai relatat în Sabotorii, Ion Iordache a devenit interesat de Minprest în ultima perioadă. Dovada este că și-a băgat la înaintare doi dintre apropiații săi pentru a candida la funcția de director general, bărbatul unei angajate de la cabinetul parlamentar și pe șeful gunoaielor din Turceni.

 

Vizualizări: 3,249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: