pamFLEȚI

Presa internațională râde de Viitorul Pandurii Târgu Jiu/ Au transferat un jucător în schimbul a două containere metalice

Presa spaniolă s-a amuzat după transferul lui Aziz Njoya Njifakue de la formația de ligă a patra, CSM Lugoj, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Atacantul camerunez a fost transferat în schimbul a două containere metalice, lucru care i-a șocat pe jurnaliștii spanioli. „Suprarealist! Cel mai ciudat transfer din istoria fotbalului”, a titrat Mundo Deportivo. Catalanii au continuat: „Atacantul camerunez Aziz Njoya Njifakue a fost achiziționat pentru două containere. Unul dintre transferurile de ultimă oră ale perioadei de transferuri va deveni, mai mult ca sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului, dacă nu chiar cel mai suprarealist. 

Și s-a întâmplat în diviziile inferioare ale României cu Aziz Njoya Njifakue. Atacantul camerunez în vârstă de 27 de ani a ajuns la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (D2) de la CSM Lugoj (D4). Însă, în loc de o mutare realizată pe o sumă de transfer, s-a făcut în urma unui schimb material”.

Cei de la Lugoj au anunțat pe pagina clubului transferul atacantului camerunez, iar fanii au întrebat ce sumă de bani a încasat clubul pentru ca jucătorul să ajungă la Târgu Jiu. Răspunsul a venit imediat: „Clubul a primit două containere, pe care le vom folosi pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol”.

P. S. După atâta râs și panaramă, parcă să vezi "lăcusta asta clandestină" golgheter și pe Nicolae încasând pe el câteva milioane după un transfer taman prin Spania. Atunci să vezi titluri mondiale!!! 

 

Vizualizări: 2,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: