pamFLEȚI

Morega promite scut anti-rachetă la Motru 

Agitație mare aseară în municipiul Motru. Mai mulți localnici au văzut pe cer un șir de... 19 "rachete". Unul dintre observatori a și postat pe rețelele de socializare un video și mai multe imagini imortalizate cu telefonul mobil. 

"Niste rachete le-am surprins pe cer trecând pe lângă Motru", a scris la postare.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. "Le-am văzut și eu, ce sunt?" 

Un altul le transmite celor angrenați în discuții "Sateliți starlink, au trecut și acum 2 ani".

Inevitabil au apărut și caterincile:

"Eu cred că ai fumat ceva" sau "Da, și la sanatoriul Dobrița s-au văzut, sunt sateliții lui Must ,,nașa..dau informații lui Zelenschi unde se află bazele Rusești".

"Sunt păsări călătoare. Acum se întorc din tările calde, dar au avut întârziere că au poposit pe vreun tren al CFR".

Toate ca toate, până s-a găsit un panicos să facă apel la primar. "Alearg domn primar că suntem atacați".

Până aici le-a fost rachetelor. Primarul Cosmin Morega, curajos din fire, a răspuns prompt, convocând comitetul de situații de urgență la sfat. După câteva minute de dezbateri, acesta a pornit un live pe contul său de facebook și a transmis motrenilor un mesaj cât se poate de încurajator: "Voi face un scut anti-rachetă sus în deal. Este a doua oară când ne amenință cu rachete... cine ne-o amenința! Luni comand un studiu de oportunitate apărător și demarez procedura de licitație. Calmați-vă cu toții. Eu vă sunt alături și împreună învingem". A urmat un șir lung de ovații, ropote de aplauze, după care s-a așternut liniștea. 

Am lăsat pe final un ultim comentariu, lansat de un internaut mai simpatic:

"De la centrală, e apă caldă în seara asta". Da, aici cred că a fost miza. A fost apă caldă, dar stând cu ochii după sateliți și rachete s-a răcit. Nu știm dacă totul a fost diversiune sau pură întâmplare, dar pe Morega îl cred în stare să caute în Ucraina baba care a doborât drona cu toiagul sau cu borcanul de castraveți, pentru face o divizie antiaeriană în Motru.

P.S.: Și da, sunt sateliții Starlink ai lui Elon Musk și cam trebuie să ne obișnuim cu imaginea asta, că îi vom mai vedea. Asta dacă nu dă Morega cu borcanul de castraveți și îi doboară.

Vizualizări: 2,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: