pamFLEȚI

Stenogramele unei orgii bahice îi poate îngropa pe șefii CEO!

Un proverb românesc zice cam așa: ”Spune-mi cu cine umbli, ca să-ți spun cine ești!”. Updatat pentru zilele noastre poate fi: ”Gașca te strică și apoi te strigă!” Dar, corporatistul Dan Iulius Plaveti, updatat și el după curentul politic actual, nu știe proverbe și zicători, ci doar cimilituri simple, un fel de integrame pentru începători, ca să le înțeleagă și să râdă și cei din anturajul său. 

De la ultimul chef la care a participat Plaveti, împreună cu umbra sa, Sclaveti, cu un sindicalist care salută Orientul cu mâna în dreptul amigdalelor și cu sărbătoritul, a ieșit o înregistrare în care comesenii îl ”lăudau” pe senatorul Iordache, iar stenograma, după cum susțin unele surse, l-a iritat extrem de tare pe șeful PNL Gorj.

La cum au evoluat lucrurile, în ultima vreme, în CEO, n-ar fi nicio surpriză să-l întâlniți pe șeful companiei Dan Iulius Plaveti într-o cârciumă sordidă de la periferia orașului, cot la cot cu protejatul său din Directoratul companiei, Cosmin Trufelea, zis ”Sclaveti”. Orice e posibil, atâta vreme cât Plaveti a condiționat rămânerea sa în poziția de președinte al Directoratului de menținerea lui Sclaveti în forul de conducere al companiei. 

Așa se face că, tandemul Plaveti & Sclaveti a participat, în urmă cu două săptămâni, la o chermeză organizată la Drăguțești, de ziua lui Bebe Bârsanu, zis Dodoacă, lider sindical în SMEO. La paranghelie a fost prezent însuși liderul SMEO, Gabriel Căldărușe și alți invitați.

Totuși, cercul a fost destul de restrâns, în condițiile în care, la masă se afla, ca invitat de onoare, șeful CEO. Cum efectele unor licori bahice au pus stăpânire, la un moment dat, pe unii dintre comeseni, au început discuțiile politice, iar subiectul principal a fost senatorul Ion Iordache. Conversația a fost împănată cu înjurături și blesteme, din belșug, iar concluzia lui Sclaveti, căzut în dizgrația senatorului, a fost aceea că Iordache, cu strategia și impunerile din CEO duce PNL Gorj spre 5%.

Stenograma discuțiilor de la sindrofie a fost livrată lui Iordache, iar de atunci tandemul Plaveti&Sclaveti pare că a dezvoltat o angoasă profundă.

Noi sperăm să se împace triunghiul distrugător al Complexului Energetic Oltenia, nu de alta, dar ne trezim cu Iordache arătând cu degetul spre toți factorii de decizie, culmea, numiți și susținuți chiar de el. Lăsați boasca și hai la treabă! 

Vizualizări: 6,119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: