pamFLEȚI

La Turceni, copiii s-au închis în case de teamă 

Ego-ul celui mai cel din Turceni nu a rezistat și a dat ordin ca în tabloul ornamental de sărbători să se regăsească el și ea. 

Drept dovadă, Moș Crăciun a fost prezentat ca pe nepotul lui naposim, un fel de ionică, proaspăt ieșit de la sală, dat cu ulei de corp și pregătit de ședința foto la cald. A se înțelege că m-am conformat presiunilor și nu am simplificat tabloul, folosind expresii jignitoare. 

Până mai acum două săptămâni, aș fi spus că reacția moșului încordat vine de la... un deget înfipt în cur. Nu o mai fac, teama a pus stăpânire pe mine și las sa se vadă asta. 

Rămâne cum am stabilit. Moșul culturist a luat degeaba naposim că nu impresionează pe nimeni, tot ce a reușit să facă a fost să bage spaima în copii, care acum stau închiși în case de frica tranziției prea juste a figurinelor ce se voiau simbolice de Crăciun. 

Trecând la omul de zăpadă, sunt convins că fiecare dintre voi ați observat că are ceva din gingășia lui gângio?! Gura, căci despre ea este vorba, "oama de zăpadă" (că om nu e), a picat cu gura în sapă când era mică. Noroc că figurina nu este poziționată cu fața spre celălalt om de zăpadă, că pufnea dracu în râs de-i zbura ăluia "selfistikul" din mână și "hensfriul" din ureche! 

Nu o să vă las în ceață prea mult, e vorba de imaginea celui de-al doilea om de zăpadă, care aduce izbitor de reprezentativ cu Daju zis magnet. De ce spun asta? Fiindcă omul, după cum se vede în imagine, nu are gură, măi, fraților (vedeți că "mă râd" acum). Omușorul de zăpadă nu poate spune ni-mi-ca. A rămas pur și simplu mut... de uimire cred. 

Ne așteptam cu toții să aibă o reacție imediată, să pună de un live... să facă ceva pentru copiii ăia oropsiți. Nimic. Parcă în presă ar fi ca-n lesă!

Vizualizări: 14,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: