Actualitate

Sindicatele și administrația CEO reiau negocierile

Liderii de sindicat și administrația Complexului Energetic Oltenia vor relua în această săptămână negocierile pentru Contractul Colectiv de Muncă al minerilor și energeticienilor.Cele două părți vor discuta miercuri despre posibilele creșteri financiare pentru angajații companiei energetice.

Sindicaliștii par optimiști înainte de această întrevedere pentru că, anunță ei, mesajul Ministrului Energiei, Sebastian Burduja, pentru președintele Directoratului CE Oltenia, Dan Plaveti, a fost unul clar de creștere a veniturilor și nu doar cu 6 procente. „Mergem optimiști la această negociere mai ales că, domnul Burduja l-a mandatat pe domnul Plaveti să găsească resursele necesare pentru o creștere mai mare de 6% a veniturilor pentru angajați.

Noi credem că o să reușim acest lucru pentru că oamenii merită o suplimentare a salariilor, mai ales că toate prețurile au crescut, iar compania a înregistrat profit anul trecut”, ne-a spus unul dintre liderii de sindicat care vor participa la negocieri. Întâlnirea dintre administrația producătorului de energie și reprezentanții salariaților este programată pentru ziua de miercuri, de la ora 11.00.

Vizualizări: 1,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: