Politică

Promisiuni electorale sub declarație pe proprie răspundere

Primarii din județul Gorj, care își mai doresc un mandat fac strategii care să le adună victoria electorală în 2024.  În comuna Jupânești, de exemplu, actualul primar a afirmat că deja se lucrează la componența listei de consilieri locali. După experianța actualului mandat, Ion Gîrniceanu se gândește să adopte o nouă strategie care să-i determine pe viitorii consilieri să își respecte promisiunile făcute în campania electorală.

Primarul din Jupânești vrea să-i pună pe consilierii locali PSD să dea o declarație pe proprie răspundere că își vor respecta promisiunile electorale.

„Avem un target pe care nu vreau să-l spun încă, sperăm să ni-l atingem. Acum lucrăm la listele cu oamenii pe care o să-i punem pe lista de consilieri locali. Orice cetățean care dorește vrea să se alăture Partidului Social Democrat al comunei Jupânești și vrea să devină condilier local poate să își manifeste această dorință. După ce ne vom pune cu toții la masă, le voi prezenta platforma program, aceasta se află deja în strategia noastră de dezvoltare locală, dar pe lângă vor mai fi adăugate câteva puncte. Fiecare cetățean care vrea să devină consilier local să depună o declarație pe propria răspundere că își asumă să meargă până la capăt și vor susține proiectele, dacă nu să își dea demisia”, a declarat Ion Gîrniceanu, primarul comunei Jupânești.

În actualul Consiliu Local din Jupânești disputele se țin lanț. Inclusiv pentru votarea bugetului, care ar fi dus la demararea unor investiții, a fost nevoie de câteva ședințe pentru ca aleșii să ajungă la un numitor comun. 

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: