Actualitate

Candidații la șefia instanțelor din Gorj

Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista candidaților judecători care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de președinte la judecătorii, tribunale și curți de apel, din perioada februarie-iunie 2023. 

Au fost depuse cereri de participare la concurs pentru câteva dintre posturile de președinte vacante la instanțele din Gorj. Judecătorul Bogdan Ovidiu Albă, delegat la Judecătoria Novaci, candidează pentru șefia Judecătoriei Târgu Jiu. 

Totodată, judecătorul Gabriela Liao de la Judecătoria Târgu Cărbunești candidează pentru funcția de președinte al instanței în cadrul căreia activează. De asemenea, Laura Mihaela Sarcină candidează pentru funcția de președinte al Tribunalului Gorj. 

Toate candidaturile depuse de magistrații gorjeni au fost admise. Conform calendarului de concurs, în data de 8 aprilie va avea loc testarea psihologică, care va consta într-un test scris, iar între 10 și 13 aprilie va avea loc interviul.

Candidații își vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice în perioada 25 aprilie-7 mai, urmând ca în 28 mai să aibă loc susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane. 

Vizualizări: 1,761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: