Actualitate

S-a scos la concurs din nou postul de arhitect șef la primărie

Primăria Municipiului Târgu Jiu a scos din nou la concurs postul de arhitect șef în cadrul Direcției de Urbanism și Amenajarea Teritoriului.

Primăria anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de arhitect șef pentru începutul lunii aprilie. Un concurs asemănător a mai fost organizat la începutul acestui an dar nu fost promovat de nici un candidat.

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia pe data de 11.04.2023 iar data de susținere a probei scrise este 25.04.2023, ora 10:30. Data și ora probei de interviu se va afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Pentru funcția de arhitect şef al municipiului Târgu Jiu, Clasa conducere, Grad II sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă de arhitect diplomat sau urbanism diplomat, arhitect sau urbanist absolvent cu licenţă şi master ori studii postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului. Vechimea minimă în specialitatea studiilor necesară pentru ocuparea acestui port este de șapte ani.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: