Politică

Primarul Romanescu, mesaj pentru Iordache: Va avea o mega-surpriză

Va avea o mega-surpriză! Îi transmite primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, lui Ion Iordache. Se referă edilul la faptul că și alți primari din PNL vor îngroșa rândurile celor care vor trece în tabăra social-democrată și vor candida din partea PSD la alegerile de anul viitor. Marcel Romanescu spune că sunt primari cu ștate vechi care s-au săturat de modul în care a învățat senatorul Iordache să facă politică și să se comporte cu colegii de partid.

Marcel Romanescu i-a transmis lui Ion Iordache că este momentul ca el să-și ceară scuze pentru locul unde va ajunge PNL în curând și pentru ce s-a întâmplat în partid până acum.

„Eu n-am trădat niciodată oameni. Culorile formațiunii politice pe care dânsul spune că o reprezintă s-au schimbat în cei 23 de ani de foarte multe ori. Mi-am continuat relația cu oamenii care au făcut istorie în PNL în comparație cu dumnealui care i-a înlăturat. Ar trebui să-și ceară scuze dumnealui față de PNL pentru ce se va întâmpla și pentru ce s-a întâmplat până acum”, a declarat primarul din Târgu Jiu.

Au plecat cinci primari. Mai pleacă cel puțin șase, a mai subliniat Romanescu. Și toți vor candida sub sigla PSD, anul viitor. „Au plecat cinci primari până acum. După părarea mea, exodul va continua. Știu cel puțin încă șase primari care doar nu au fost prezentați în conferința de presă a PSD și cred că în alegerile din 2024 se va prezenta cu maximum șase primari din cei pe care îi are PNL în momentul de față înregimentați. Dumnealui se comportă în PNL cum s-a comportat în propria societate comercială, iar politica nu se face în acest mod. Va avea o mega surpriză”, a mai punctat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: