Politică

Marcel Romanescu: lăsați sportivii în pace

CSM Târgu Jiu a învins aseară și în cel de-al doilea meci disputat în cupele europene, calificându-se în faza următoare a Ligii Europene de Handbal – EHF. Astfel, rezultatul partidei retur dintre CSM Târgu Jiu și Onnereds, din Suedia, a fost 26 – 23, după ce, în tur, gorjencele au învins cu scorul de 29 – 27. 

Evenimentul nu a fost lipsit de răutăți, cu puțin timp înainte de începerea meciului, Mihai Paraschiv, fostul director al Transloc, a avut o reacție pe pagina sa de socializare, nu tocmai potrivită, reacție ce a atras nenumărate critici, atât din partea oficialităților clubului, cât și din partea microbiștilor. 

"Am primit o informatie care ma sperie: spun unii că meciul de astazi pe care il va susține CSM Tg—Jiu o să fie trântit. Miza ? In faza urmatoare, municipalitatea ar trebui sa susțină echipa cu foarte mulți bani…..si nu mai rămân pentru presă ….", a postat Mihai Paraschiv pe pagina sa de facebook. 

După victoria gorjencelor, primarul Marcel Romanescu a felicitat fetele, staful tehnic și conducerea clubului, dar nu a ezitat să dea și un drept la replică tututor celor ce au livrat asemenea intoxicații în spațiul public. 

"CSM Târgu Jiu se califică în grupele EHF!

A doua victorie împotriva celor de la HK Onnereds, scor 26 - 23! 

În spatele acestei calificări este un volum imens de muncă, nu doar al echipei și antrenorilor, ci al întregului club. Felicitări tuturor, dar și publicului minunat de la Târgu Jiu! Hai, CSM! 

Am și un mesaj pentru cei care au împrăștiat zvonuri despre așa zise aranjamente: aproape că îmi pare rău pentru voi. Știu că v-ați dorit ca echipa noastră, a târgujienilor, să piardă. Ghinion! Lăsați sportivii în pace, nu vă bateți joc de munca lor și vedeți-vă de treabă, cum ar zice stăpânul vostru!"

Nici reacțiile microbiștilor nu au fost lipsite de aciditate la adresa lui Paraschiv. 

" Mihai Paraschiv cum este cu blatul de care vorbeai ? Unii uitam să mai fim oameni ..."

" Băi frate ce o ia câte unul pe arătură…! Ce dacă hurducăie…!"

" Iti dai seama ce oameni ai pe lângă tine după o "informatie" ca asta.

Cred că.....mai bine nu mai spun ce cred..."

Una peste alta, speculațiile contează mai puțin. Handbalistele noastre au vorbit doar în teren. Victorie CSM Târgu Jiu și succes pe mai departe!

Vizualizări: 1,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: