Politică

Primarii se bucură că scapă de păcănele

Sălile de jocuri de noroc, în loc să fie doar un loc de relaxare, au dat dependență multor gorjeni.

Politicienii vor să scoată sălile de jocuri în afara zonelor locuite. ”Vreau să vă spun că avem în comună cinci puncte cu jocuri de noroc și păcănele. Nici nu vreau să vă mai spun câți oameni din comună s-au nenorocit din cauza acestor jocuri. Mă bucur din suflet că le închid în sate. Mi se pare absolut normal acest lucru. Nu au ce să caute în sat”, a declarat primarul din Turburea.

O persoană dependentă de jocuri de noroc are dificultăți în a controla impulsurile de a paria și poate avea momente în care pariază mai mult decât își propusese inițial. Persoanele dependente de jocuri de noroc pot dezvolta stări de depresie datorită problemelor financiare, pierderii relațiilor sau altor consecințe negative ale dependenței lor.

Cheltuielile excesive și pierderile constante în jocurile de noroc pot duce la probleme financiare serioase, inclusiv datorii, faliment și lipsa resurselor pentru necesități de bază. Sunt mai multe proiecte legislative în parlament pentru limitarea acestor efecte nocive.

Vizualizări: 1,089

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: