Politică

Prefectul ”mocăniță” este urecheat de primari!

Iulian Popescu, reprezentantul Guvernului în teritoriu și al lui Ion Iordache în Gorj, este muștruluit din ce în ce mai des de primarii gorjeni. După ce s-a remarcat în ultimele zile cu ridicarea unor ”bucăți” de piatră, prefectul ce se visa mecanic de mocăniță este solicitat să intervină pentru problemele legate de fondul funciar.

Așa cum îl cunoaștem, Iulică Popescu, etern visitor ca și Ion la un scaun de primar, se va executa în secunda doi și o să rezolve problemele. Apropo de Iulică … Bre, ăștia de la minister chiar nu se uită măcar pe site-ul Prefecturii Gorj? Dormi de pe 29 mai! Atunci ți-ai încheiat activitate de prefect? Ianis, culturalule, purtătorule, trezește ”prințesul” că altul mai somnolent nu găsești” .

„Primarii din Gorj au probleme cu fondul funciar. Încă nu se dă legea pădurilor pentru a putea să le dăm terenurile oamenilor. Primăriile au fost date în judecată de cetățeni și trebuie să plătească bani, unele trebuie să plătească penalități, iar acești bani vin de la buget. Trebuie ca reprezentantul Guvernului în teritoriu să țină cont de acest lucru! Domnul Iulian Popescu nu a făcut nimic! Singurul care s-a zbătut pentru acest lucru a fost domnul Cristi Rujan. Dumnealui a demarat o astfel de chestie dar, din păcate, nu s-a întâmplat acest lucru. Actualul prefect se ocupă de alte lucruri. Să nu mai mințim oamenii, asta îi cer domnului prefect. Vine iarna și oamenii nu-și pot lua lemnele! Chiar dacă eu deranjez cu ce spun acum, oamenii sunt pe primul loc! Ei ne cheamă la Prefectură să aplaudăm pe acolo! Să ne spună de ce nu se dă o astfel de lege să putem să-i punem pe oameni în posesia terenurilor, dar să nu facă o tiribombă ca la Albeni!”, a spus primarul din Drăguțești, Dumitru Ion Popescu.

 

Vizualizări: 2,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: