Eveniment

Crimă în Gorj. Și-a ucis fratele cu târnăcopul

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din comuna Licurici. Un bărbat și-a ucis fratele, cu un târnăcop, după ce ar fi băut și s-ar fi luat la ceartă. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei.

Scandalul a avut loc sâmbătă seara.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că în seara zilei de 02.03.2024, în jurul orelor 17:00 – 20:00, inculpatul B.G., în timp ce se afla împreună cu fratele său, B.A., în locuinţa comună situată în satul Licurici, comuna Licurici, judeţul Gorj, pe fondul consumului de alcool, l-a lovit puternic pe acesta din urmă, cu un obiect contondent (târnăcop cu lungimea de 1 metru alcătuit din coadă de lemn și partea metalică, prevăzută într-o parte cu o lamă – folosită pentru tăierea lemnelor, iar la cealaltă parte cu o lamă stil sapă), în zona capului, a umărului stânga și toracic, producând astfel moartea violentă a victimei”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Inculpatul a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 03.03.2024, ora 07:30.

Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Vizualizări: 1,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: