Politică

Șoc! Belgher își face partid cu Lădaru

Invitat la o televiziune locală, Leonida Belgher a anunțat că este hotărât să își facă partid. Reacția acestuia vine în momentul în care moderatorul îi aduce la cunoștință că Eduard Ladaru a fost exclus din PSD. Leonida Belgher a explodat instant, anunțând că își va crea propriul nucleu, propriul partid, invitându-l alături de el și pe Eduard Lădaru. 

"E strigător la cer ce se întâmplă. Mă chinui anul ăsta și anul viitor să găsesc o echipă și să schimbăm viața oamenilor. Eu am schimbat multe lucruri. O să vedeți că voi schimba în continuare. Și așa s-au amestecat toate partidele, nu mai există partide, mă lupt din toată inima mea sa găsesc o echipa... " a spus Leonida Belgher. 

Contactat telefonic, Eduard Lădaru și-a exprimat punctul de vedere legat de situația sa politică, timp în care, atât moderatorul cât și invitatul au butonat telefoanele dezinteresați. În ceea ce privește invitația de a demara un proiect comun cu Leonida Belgher, consilierul local Eduard Lădaru nu a negat, fapt ce ne determină să credem că între cei doi există o strategie comună. 

Interesant de aflat, care dintre ei va fi președinte?! Celălalt cu siguranță rămâne secretar și prim-vicepreședinte. 

 

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: