Politică

Fost deputat: USR și PNL, cele mai nocive partide pentru județul Gorj!

Fostul parlamentar, Vasile Popeangă, a lansat un atac dur la adresa liberalilor și a celor din USR. Popeangă crede că cele două formațiuni politice nu ar trebui votate de gorjeni pentru că au fost nocive, mai ales pentru Complexul Energetic Oltenia.

De critica fostului deputat nu a scăpat nici Radu Miruță care nu scapă nicio ocazie să se laude cu ”binele” pe care l-a făcut companiei energetice. Popeangă afirmă că Miruță nu a făcut nimic pentru mineri și energeticieni, nici măcar când partidul din care face parte se afla la Guvernare.

„Gorjenii nici nu ar trebui să se uite către USR. Din cauza lor au suferit pensionarii prin PNRR, tot din cauza lor când au fost la Guvernare cu cei din Partidul Național Liberal s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Complexul Energetic Oltenia. Au fost două partide nocive pentru județul Gorj. Mie să nu-mi spună că nu se puteau bate cei de la PNL pentru CEO când ei aveau ministru la Energie! Ce s-a zbătut Miruță pentru Legea 197? Legea respectivă ar fi trebuit să o rezolve el când erau la Guvernare!”, a declarat fostul deputat, Vasile Popeangă.

 

Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: