Politică

Lider PSD Gorj: Colegii noștri de alianță sunt disperați după bani și putere

Colegii noștri de alianță, de la Gorj, sunt disperați după putere și după bani! O spune secretarul executiv al PSD Gorj și se referă la liderii PNL, în speță, la senatorul Ion Iordache.

Toți mimează grija pentru Complexul Energetic Oltenia și pentru veniturile minerilor, însă, spune Anca Bordușanu, altele sunt interesele liberalilor care se bat cu pumnul în piept că mai salvează o dată „șandramaua”.

“Colegii noștri de alianță, cei de aici din Gorj sunt disperați după putere și după bani. Se zbat pentru Complexul Oltenia, nu mai dorm nopțile de grija minerilor și energeticienilor, dar grija pe care o au e aceea de a căuta terenuri pe care să construiască parcuri fotovoltaice pentru domniilor lor, pentru a-și întregi averile cu milioane de euro. Se anunță aceste parcuri fotovoltaice, dar nu pentru a aduce bani la Gorj. Sub nicio formă”, a spus Anca Bordușanu, secretar executiv al PSD Gorj, la Radio Accent.

În ultimele zile, senatorul Ion Iordache a fost și mai vocal în spațiul media, lăudându-se că salvează buzunarul minerilor și le-a promis că nu vor pierde bani la pensii. Rămâne de văzut cum va fi votată noua lege a pensiilor. Se va întâmpla săptămâna viitoare, când Camera Deputaților, for decizional, va vota noua lege.

Într-o altă intervenție, Anca Bordușanu a criticat lipsa de asumare a liberalilor, susținând că, dacă nu intra PSD-ul la guvernare, cine știe câte împrumuturi externe mai făcea PNL & USR, aceasta făcând trimitere la miliardele de euro împrumutate și la numărul mare de vaccinuri cumpărate în guvernarea Cîțu. Totodată a ținut să menționeze că, după instalarea ministrului Alexandru Rafila la Ministerul Sănătății, în câteva zile a fost scoasă obligativitatea de a purta mască și, totodată, Rafila a reușit să mai și vândă o cantitate de vaccin achiziționat în exces de fosta guvernare. 

 

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: