Eveniment

Accident la parcul de la Coloana Infinitului

Ziua de marți a început cu un eveniment rutier în Târgu Jiu, produs chiar lângă parcul în care se află Coloana Infinitului. Un echipaj SMURD și unul de descarcerare sunt la fața locului.

actualizare: În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme, două persoane suferind leziuni ușoare.

 

“Inițial cele 2 persoane au refuzat să fie transportate la spital, dar în final au înțeles că pentru siguranța lor este necesar să fie transportate la UPU pentru investigații medicale suplimentare”, a transmis ISU Gorj.

actualizare1: Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe str. Calea București din municipiul Târgu Jiu, din direcția Drăgoieni către centrul orașului, nu a păstrat distanța regulamentară față de un autovehicul condus de un bărbat de 53 de ani, din localitate, care se deplasa în aceeași direcție și a intrat în coliziune cu acesta.

 

Autovehiculul bărbatului a fost proiectat în cel al unui tânăr, de 33 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, care se deplasa în aceeași direcție. 

 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 53 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a comunicat IPJ Gorj. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj.

Vizualizări: 3,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: