Politică

PSD Gorj anunță că și-a îndeplinit cele două promisiuni făcute minerilor și energeticienilor

Social democrații gorjeni anunță că cele două obiective majore discutate la întâlnirea de săptămâna trecută de la Ministerul Muncii au fost votate în Parlamentul României. Este vorba de reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani pentru minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Oltenia și includerea categoriilor mentenanță și asimilate între beneficiari.  

„Parlamentarii Partidului Social-Democrat Gorj și-au onorat, și de această dată, promisiunea făcută angajaților din CE Oltenia.  Reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și includerea categoriilor MENTENANȚĂ și ASIMILATE între beneficiari - au fost cele două obiective majore (asumate în cadrul întâlnirii avute la Ministerul Muncii cu liderii sindicatelor reprezentative din CEO), care au avut susținere în cadrul COALIȚIEI și au fost VOTATE în PARLAMENTUL ROM NIEI!”, anunță social democrații gorjeni. Liderii Partidului Social Democrat Gorj au mai anunțat că toate amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost respinse, iar atitudinea acestuia este una regretabilă, mai ales că președintele PNL, Nicolae Ciucă, a colaborat cu pesediștii pentru rezolvarea acestor probleme. 

„TOATE amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost RESPINSE, iar normalitatea a primat! Încercarea acestuia de a-i induce în eroare pe mineri și energeticieni este ușor de demonstrat și demontat. Este regretabilă atitudinea domnului senator, care fie nu a înțeles noțiunea de colaborare în cadrul Coaliției, fiind în antiteză cu liderul PNL- Nicolae Ciucă, fie își pregătește rampa spre al cincilea partid”, se mai arată într-o reacție a PSD Gorj.

Vizualizări: 3,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: