Eveniment

Cinci polițiști snopiți în bătaie, la înmormântarea unui copil

Scenele incredibile au fost la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani din Târgovişte, care a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Cinci poliţişti au fost bătuţi după ce au interzis cortegiului funerar să treacă pe la poarta şoferului cercetat pentru moartea acesteia.

Totul a pornit în urmă cu câteva seri când fata de 13 ani a fost accidentată mortal de maşina condusă de tânărul de 23 de ani, chiar pe trecerea pentru pietoni. Marți, familia, prietenii şi cunoscuţii au condus-o pe Gabi pe ultimul drum


La un moment dat au vrut să ajungă cu cortegiul funerar pe la poarta şoferului cercetat. Poliţiştii au încercat să le explice să nu meargă pe acolo pentru a evita orice scandal, însă, lucrurile au scăpat de sub control.

Unii dintre agenţii aflaţi în misiune au fost loviţi cu pumnii și picioarele şi fugăriţi. Cinci dintre ei au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Poliţiştii agresaţi au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, unde sunt investigaţi şi primesc îngrijiri medicale. Între timp, la sediul poliției au fost conduși mai mulți suspecți care sunt audiați.

Vizualizări: 3,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: