Eveniment

Prins de două ori în aceeași zi fără permis

Un bărbat de 39 de ani din Segarcea a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat de comiterea a două infracţiuni de conducere fără permis. 

Suspectul a fost depistat de două ori conducând fără permis de polițiștii din Segarcea. Conform IPJ Dolj, prima oară, inculpatul a fost depistat conducând fără permis în Segarcea, iar a doua oară, după câteva ore, a fost oprit de poliţişti în comuna Goicea.

„În fapt, la data de 13 februarie, ora 13.20, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au oprit pentru control un autoturism ce circula pe strada Unirii, din Oraşul Segarcea. La volanul autoturismului a fost legitimat un bărbat, de 39 de ani, din comuna Rojişte, iar în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

În aceeaşi zi, la ora 17.20, bărbatul a fost depistat şi de poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Goicea”, au precizat poliţiştii doljeni.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracţiuni de conducere fără permis iar o zi mai târziu a fost aresat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Același bărbat a rămas fără permis și a fost condamnat, în iunie 2019, într-un dosar în care a fost acuzat de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi tentativă de înşelăciune, primind o pedeapsă de patru ani de închisoare.

Vizualizări: 961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: