Eveniment

Mașină spartă în Târgu Jiu

Poliția caută persoana care astăzi a spart o mașină în Târgu Jiu, furând bani, acte și mai multe bunuri.

„La data de 19 februarie a.c., Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel unic de urgență, de către o tânără de 23 de ani, din comuna Dănești, despre faptul că în cursul acestei zile, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei autoturismului personal, de unde au sustras un rucsac cu mai multe bunuri și documente.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, a transmis IPJ Gorj.

Lucrurile se aflau într-un autoturism parcat în zona Litovoi, lângă târgul de păsări. „Bună ziua, mămici! Prietenei mele i-a fost spartă mașina azi pe dig la târgul de păsări! (un Golf argintiu GJ99RXI). I-au fost furate rucsacul ei în care avea portofelul cu acte, bani și aur și rucsacul bebelușului cu termosul, laptele și alte lucruri pentru bebe. A fost spart geamul mașinii și luate toate astea.

Dacă cineva a văzut ceva, sau dacă găsiți actele aruncate (numele ANINIȘI MARIA ROXANA), vă rog să îmi scrieți! Sau dacă cineva lucrează la vreun amanet și vă aduce cineva o brățară de aur de copil ruptă înscripționată cu numele LUCA”, este o postare pe pagina de socializare.

Vizualizări: 1,704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: