Eveniment

A intrat într-un cap de pod 

Două persoane au suferit traumatisme serioase și au ajuns la spital după ce mașina cu care se deplasau a ajuns într-un cap de pod din localitatea Copăceni. 

Un accident rutier a avut loc sâmbătă  în localitatea Copaceni, pe DJ 676, a informat ISU Vâlcea, care a intervenit pentru că în autoturism se aflau două persoane blocate.

„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 72 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, in timp ce conducea un autovehicul in localitatea Copăceni, ar fi intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului a rezultat rănirea acestuia și a pasagerului dreapta față. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, a informat IPJ Vâlcea. 

La locul accidentului au intervenit pompierii cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD de la G I Măciuca, o autospecială pentru descarcerare de la GI Drăgășani și o ambulanță SAJ.

Victimele au fost evaluate la fața locului și transportate la UPU Vâlcea cu traumatism de coloană și traumatism membru inferior.

 

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: