Eveniment

Au atacat pădurarii cu drujba și toporul 

Au fost arestați hoții de lemne care i-au atacat pe pădurarii Ocolului Silvic privat Dragoslavele cu drujba și toporul, doi dintre aceștia fiind în arest preventiv, iar un al treilea în arest la domiciliu.

Evenimentul a avut loc într-o pădure din comuna Valea Mare Pravăț, acolo unde pădurarii au surprins, vineri, mai multe persoane în timp ce furau lemne.

În urma conflictului izbucnit hoții au început să amenințe pădurarii cu drujba și toporul, iar unul dintre angajații ocolului silvic a fost tăiat la mână. ”La data de 17 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, între cinci lucrători silvici şi mai multe persoane a izbucnit un conflict. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii, iar din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în punctul Plăişor din localitatea Dragoslavele, cinci lucrători silvici au depistat trei adulţi şi un minor, care transportau material lemnos, cu două atelaje hipo, fără documente legale. Persoanele în cauză au devenit agresive şi i-au ameninţat pe lucrătorii silvici cu drujba şi un obiect tăietor” a transmis IPJ Argeş.

Polițiștii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung și au confiscat și cantitatea de 1,5 mc de material lemnos, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a anunțat sâmbătă că doi bărbați au fost arestați preventiv în acest caz, iar unul se află în arest la domiciliu.

Vizualizări: 1,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: