Social

CSM Târgu Jiu la egalitate cu CSM Galați după primele două jocuri din play-out

Echipa gorjeană a pierdut, la limită, scor 93-94, meciul disputat pe teren propriu, contra CSM Galați. A fost meciul 2 din seria de play-out din Liga Naționalăde Baschet Masculin Getica 95. Americanul Dimitrius Underwood a fost cel mai bun om al gorjenilor, cu 28 de puncte marcate. Gălățenii au marcat coșul victoriei în ultima secundă a partidei. Scorul este acum 1-1 la general și seria se mută la Galați, unde se dispută următoarele două partide. Prima partidă va avea loc luni, 15 aprilie. 

În fața unei săli aproape plină CSM Târgu Jiu a pierdut meciul doi din seria de play-out, contra echipei din Galați. Oaspeții au reușit victoria grație unui coș de trei puncte, care a venit în ultima secundă a meciului. Rezultatul din meciul doi face și mai dificilă lupta pentru menținere în Liga Națională. Suspans, adrenalină, emoții, răsturnări de situații pe tabela de marcaj, atmosferă incendiară, toate au făcut parte dintr-un meci nebun, cu un final interzis cardiacilor. Pe sferturi scorul a fost 15-18, 26-29, 27-17, 25-30.

Cel mai bun om al CSM Târgu Jiu a fost Dimitrius Underwood, care a reușit 28 de puncte. Căpitanul echipei noastre a mai avut 9 recuperări și 10 pase decisive. A fosturmat de Arsenije Vuckovic. Pivotul bosniac a totalizat 21 de puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive. Jalen Dupree a încheiat meciul cu 12 puncte și 6 recuperări. Cameron Oluyitan a încheiat meciul cu 8 puncte. Camil Berculescua terminat meciul cu 7 puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Tot cu 7 puncte a încheiat meciul și Ethan Wright, care a mai avut și 4 recuperări. David Antonescu a totalizat 6 puncte, 12 recuperări și un asist. Noam Weinberg a contribuit cu 3 puncte și o recuperare, iar Milan Luzaic a reușit 1 punct, o recuperare și 4 pase decisive.

Kresimir Basic spune că echipa va trece peste acest moment dificil și va merge la Galați să recupereze ce a pierdut în această seară la Târgu Jiu: „Cu siguranță este o înfrângere foarte dureroasă pentru noi, Felicitări echipeidin Galați pentru Victoria obținută. Felicitări și băieților noștri pentru că au luptat și au crezut în șansa lor. Nu am cedat niciun moment, chiar și când eram conduși cu 8, 10 puncte. Am pierdut cu o aruncare dificilă. Și noi am câștigat anul trecut cu o aruncare dificilă, acum s-a întors împotriva noastră. Este un moment foarte greu, dar trebuie să mergem la Galați, să dăm tot ce este mai bun și să încercă să recâștigăm ce am pierdut“.  

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 28p, David Antonescu 6p, Noam Weinberg 3p, Milan Luzaic 1p, Ethan Wright 7p, Camil Berculescu 7p, Cameron Oluytan 8p, Jalen Dupree 12p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 21p, Flavius Toropu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: