Social

Primăria Rovinari concesionează două terenuri 

Primăria orașului Rovinari concesionează două terenuri. Unul are o suprafață de 132.932 mp, iar celălalt are 6076 mp. Imobilele sunt situate în extravilanul orașului, în zona albiei majore a Râului Jiu, în aval față de Termocentrala Rovinari. 

Conform anunțului administrației locale, pe aceste terenuri se pot edifica anexe ale exploatațiilor agricole, spații pentru cazare temporară și instalații de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

”Persoanele/societățile interesate în vederea concesionării acestora pot depune la sediul Primăriei oraș Rovinari, în scris, manifestarea fermă și serioasă a intenției de concesionare. Cererea va cuprinde obligatoriu obiectul concesiunii și va fi însoțită de  planul de afaceri ce trebuie să fie fundamentat din punct de vedere economic, financiar, social și de mediu, conform prevederilor art.308 din OUG nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modficările și completările ulterioare”, au anunțat reprezentanții primăriei Rovinari. 

Damararea procedurii de concesionare, prin licitație publică, a terenurilor respective a fost aprobată de Consiliul Local Rovinari în ședința din 6 martie. 

Vizualizări: 495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: