Social

Mititelu a avut dreptate, meciul cu Sepsi se rejoacă!

Comisia de Recurs din cadrul FRF a dat verdictul în cazul Sepsi OSK - FC U Craiova iar meciul se va rejuca a anunțat presa centrală. 

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a dat joi, 9 martie, verdictul în cazul Sepsi OSK – FC U Craiova iar meciul se rejoacă, conform informației publicate de ProSport.

Ulterior și FRF a dat verdictul oficial. „Recurs Craiova: admite in parte. Anulează forfe, dispune rejucare din minutul 0. Menține sancțiune 6 etape deplasare și penalitate sportivă 22.500 

Recurs Sepsi: admite în parte, reduce penalitatea sportivă la 10.000 lei (de la 25.000)”, se arată în decizia comisiei FRF.

Cele două echipe au ajuns să se judece la Comisia de Recurs din cadrul FRF după ce meciul de pe 29 ianuarie dintre Sepsi OSK și FC U Craiova a fost oprit definitiv de arbitrul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei finanțate de Adrian Mititelu.

După ce Comisia de Disciplină a hotărât ca Sepsi OSK să câștige meciul la „masa verde”, Adrian Mititelu a hotărât să meargă la Comisia de Recurs pentru a-și face dreptate. După ce pe 2 martie verdictul a fost amânat până pe 7 martie, Comisia de Recurs a rămas în pronunțare până azi, 9 martie.

 

Vizualizări: 1,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: