Social

Șapte posturi de medic la un spital din Gorj

Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a șapte funcții contractuale de execuție, vacante, de medic.

Este vorba de un post medic specialist în specialitatea psihiatrie, Cabinet Psihiatrie din Ambulatoriul Integrat al spitalului, un post medic specialist în specialitatea pediatrie, Compartiment Pediatrie, un post medic specialist în specialitatea neonatologie, Compartiment Neonatologie, un post medic specialist în specialitatea anestezie și terapie intensiva Compartiment A.T.I., un post medic specialist în specialitatea radiologie și imagistica medicala, Laborator radiologie şi imagistică medicală, un post medic specialist in specialitatea oftalmologie, Compartiment Oftalmologie și un post medic specialist în specialitatea medicină de urgență, Compartiment Primirii, Urgențe.

Cele șapte posturi vacante de medici sunt pe perioadă nedeterminată, normă întreagă, 7 ore/zi, în conformitate cu prevederile Ordinului M.S.nr.166/2023.

Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs la Spitalul din Rovinari este 24 martie 2023.

Proba scrisă este programată pe data de 7 aprilie, iar proba practică / clinică va avea loc pe data de 13 aprilie.

Vizualizări: 1,183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: