Social

Înțepată de un scorpion aflat între bananele de la supermarket

Între bananele aduse acasă de la supermarket, o femeie din Iași a adus și un scorpion care a înțepat-o după ce a scos din ambalaj bananele cumpărate.

Scorpionul se strecurase printre fructele cumpărate de femeie de la supermarket aceasta neștiind că aduce acasă o astfel de insectă. Vietatea a ajuns astfel în locuința femeii și a înțepat-o, aceasta ajungând ulterior la spitalul UPU Spiridon din Iași.

Inițial femeia nu a realizat ce anume a mușcat-o seara dar spre dimineață o rudă a descoperit scorpionul care a fost capturat și pus într-un pahar, pentru a fi studiat de specialiștii, care puteau spune dacă e veninos, sau nu.

"În triajul spitalului Sf. Parascheva din Iași s-a prezentat o pacientă care prezenta o marcă ce ne-ar fi dus la gândul unei înțepături de scorpion, acest lucru corelat cu relatările ei.  A beneficiat de consult de specialitate și de tratament preventiv”, a declarat dr. Florin Rosu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Medicii care au examinat femeia la UPU Sf. Spiridon au anunțat Direcția Sanitar Veterinară, precum și Direcția pentru Sănătate Publică iar vietatea a fost preluată de un cadru universitar de la Stațiunea Biologică Marină de la Agigea, din cadrul UAIC Iași. 

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: