Social

Meci de "care pe care" cu o handbalistă ajunsă la urgențe

CSM Târgu Jiu este în careul de ași al Cupei României la handbal feminin după un meci foarte disputat care a avut loc joi seară la Târgu Jiu, meci în urma căruia o jucătoare a ajuns la urgențe.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a reușit o performanță istorică după un meci aprig disputat cu Dacia Mioveni. Conduse în prima parte a jocului, gorjencele au revenit în repriza secundă și s-au impus cu scorul de 26-21 spre bucuria celor peste 1000 de suporteri care le-au încurajat pe fete în Sala Sporturilor. 

La finalul meciului una dintre componentele echipei oaspete, Dacia Mioveni, a ajuns la UPU Târgu Jiu, ea accidentându-se în timpul meciului cu CSM Târgu Jiu. Aceasta a suferit o fractură de omoplat și o fisură la o coastă, după cum a informat purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu: „Tânăra a fost dusă la CT (CT de cap, torace  și coloană), dar după a refuzat consultul neurologic recomandat de medicii de la UPU. Deoarece s-a accidentat la claviculă (fractură omoplat), aceasta i-a fost imobilizată. De asemenea, tânăra avea și o fisură la una dintre coaste”.

În ciuda faptului că medicii i-au recomandat internarea la SJU Târgu Jiu, pentru supraveghere și monitorizare în Secția Ortopedie, sportiva a refuzat, notând acest lucru în foaia de observație pe care a semnat-o, a mai informat oficial spitalul din Târgu Jiu. 

Pacienta a plecat din UPU alături de staff-ul medical al echipei de  la Mioveni.

Vizualizări: 1,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: