Politică

Primăria care nu face niciun chef. „Nu aruncăm banii publici pe așa ceva!”

Primăria gorjeană Crasna nu se regăsește pe lista celor care fac petreceri de Ziua Femeii. Edilul Aurel Vamvu a declarat într-o emisiune la un post local de radio că vrea să cheltuiască banii publici cu proiecte care să dezvolte localitatea, nu pe chefuri. „Costurile sunt enorme și nimeni nu face ceva degeaba”, spune primarul.

La Crasna, mai adaugă Aurel Vamvu, primăria nu a organizat niciodată petreceri. Nici la final de an, nici în luna martie. Autoritățile s-au limitat la o floare de 1 martie. La fel vor face și de Ziua Femeii.

„Nu a fost cazul niciodată la Crasna. De 1 și 8 martie, le oferim la doamnele din sistemul public câte o floare. Anul acesta, un trandafir. E suficient. Nu e sărăcie, dar e suficient. Sunt atâtea probleme în comunitate. Nu e cazul să cheltuim bani. Nu am făcut petreceri de final de an. Sunt cluburi, sunt localuri. Se pot distra unde doresc, nu coordonat și cu bani de la bugetul localității pentru un număr nesemnificativ de tineri și cetățeni. Sunt costuri enorme. Nu vine nimeni să facă ceva degeaba”, a declarat primarul din Crasna, Aurel Vamvu, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 1,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: