Politică

Primarul Romanescu: Prefectul merge din groapă în groapă. Problemele majore sunt altele

Primarul Marcel Romanescu a reacționat după ce prefectul s-a filmat printre gunoaiele din Pandurașul și a postat apoi imaginile pe Facebook. Romanescu a subliniat ce știu mulți târgujieni, dar nu știa prefectul. Problema deșeurilor e greu de rezolvat în această zonă pentru că unii localnici aruncă hainele vechi fix lângă un container dus acolo tocmai pentru ca oamenii să se debaraseze de gunoaie. Din păcate, unii cetățeni refuză să înțeleagă că împânzirea zonei cu gunoaie, creează propriul focar de infecție. Ce nu știe prefectul este că terenurile respective sunt curățate periodic.

 

Zona va fi ecologizată azi

Astazi se va interveni din nou pentru igienizare. Rămâne de văzut în cât timp se va umple de gunoaie. Pentru că imaginea se repetă după fiecare acțiune de curățenie a municipalității.

Edilul Marcel Romanescu îi transmite prefectului, care vrea să candideze la primărie și e într-o continuă campanie electorală, că sunt probleme mai mari de care ar trebui să de ocupe nu să "meargă din groapă în groapă".

"Să caute gunoiul. În rest, nu cred că mai are alte probleme în Târgu Jiu. Știu că a chemat și Ministerul Mediului, știu că a adus și stație de monitorizare pe terenul unui cetățean care sesiza aceste aspecte. Cred că problemele județului sunt altele, legate de locuri de muncă, de ce se întâmplă în CEO. Asta ar trebui să facă un prefect responsabil, dar nu am pretenția de la domnul Iulian Popescu să fie un prefect responsabil. Dânsul e într-o permanentă campanie electorală, după o strategie făcută de Ion Iordache și de doamna Târsu. Dar problemele acestea se pot rezolva și aducându-ni-le la cunoștință. Acolo, toți cei din Târgu Jiu știu că e o problemă veche. S-au deplasat echipele de la Polaris acolo, reprezentanții primăriei vor ridica gunoaiele. Sunt alte probleme mari pe care le are județul și pentru care ar trebui să le zbată domnul prefect, să meargă la București, nu să meargă din groapă în groapă", a reacționat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: