Politică

Câți primari are PSD în Gorj

"Avem mai mult de 80% din primarii județului Gorj". E afirmația făcută de liderul PSD Gorj, Mihai Weber, care mai adaugă și că primarii care au plecat din alte partide spre tabăra social-democrată nu au fost forțați, ci și-au dorit să vină la PSD pentru că "aici nu e dictatură".

Deputatul Mihai Weber a amintit că sunt foarte mulți primari care au făcut pasul spre PSD de la alte partide. Cei mai mulți au plecat din PNL spre tabăra condusă de Mihai Weber. 

"Cu niciun primar nu am avut discuții înainte. Nu am forțat pe nimeni. Oamenii au ales această echipă pentru ca au văzut ca preocuparea principala este doar de a reprezenta electoratul, sa atragem fonduri, sa dezvoltam comunitatea. Sunt mai mult de 80% din primarii din județul Gorj care au ales sa meargă alături de PSD. Sunt cei trei primari veniți de la Pro România, Stoina, care era de la PMP, și foarte mulți primari de la PNL care au venit de bunăvoie. La Târgu Jiu, Novaci, Dragotești, Țânțăreni, Dănciulesti, Arcani. Sunt foarte multe localități unde oamenii au dorit sa vina pentru ca aici e o echipa unita, nu e o stare de dictatura", a declarat deputatul Mihai Weber.

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: