Politică

Dragoste cu de-a sila nu se poate nici în politică

Nu se poate dragoste cu de-a sila. Și în politică e valabilă expresia de multe ori. Cel mai recent, ne-a dovedit acest lucru situația în care se regăsește primărița din Bumbești-Pițic, care a anunțat că va pleca din PNL și va candida de la PSD la alegerile locale din luna iunie.

 

Irina Cojocaru a explicat de ce își dorește să plece din tabăra condusă dictatorial de senatorul Ion Iordache, unde s-a plâns că primarii nu sunt ascultați, nu sunt consultați și că în partid contează o singură voce. A dirijorului care ar putea pieri pe propria limbă. „Eram numai cu toporul la brâu. Dăm presa în judecată, dăm în judecată pe oricine. Noi nu putem să colaborăm. Eu eram preşedinte organizaţiei de femei. Nu m-a întrebat nimeni niciodată nimic. Să rămână factorii decidenţi în partid, să facă ce îi taie capul”, a declarat primărița din Bumbești-Pițic.

 

Supărați, e normal, că s-a lungit lista cu primarii pe care i-au pierdut, liberalii ce să facă? Atacă cu gloanțe oarbe. Senatorul Iordache i-a scos ochii primăriței că a făcut și a dres câte și mai câte pentru confortul cetățenilor pe care îi conduce și că a avut “privilegiul” să conducă organizația de femei din PNL și asta e „mare lucru”, adaugă senatorul.

 

Și e abia începutul. Rămâne de văzut câți dintre puținii primari pe care îi mai are PNL vor mai rămâne în tabăra condusă de Iordache până începe campania electorală. Deja e o listă lungă cu primari pe care liberalii i-au pierdut într-un an electoral extrem de încărcat și important și calea PNL Gorj pare să se netezească spre... dizolvare.

Vizualizări: 2,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: