Politică

Cum au trecut unii primari la PNL: "Le-a pus Iordache cuțitul la gât "

“Le-a pus cuţitul la gât şi a trebuit să treacă la PNL!” O spune primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, întrebat despre colegii săi primari care au schimbat taberele înainte de alegeri şi au sărit în barca lui Iordache.

 

E „win-win” pentru ambele tabere, cum ar veni. Iordache s-a lăudat că a făcut lobby pentru ca aceste primării să încaseze bani de la Ministerul Dezvoltării cu care se filmează des pe Facebook. De partea cealaltă, primarii au pus la treabă firma familiei Iordache după ce au obţinut banii.

 

Primarii din Prigoria şi Urdari sunt doar două exemple. Ei au şi apărut în sceneta regizată când bat la uşa lui Iordache şi trec la „treabă”. Coincidenţă sau nu, firma Ydail are contracte şi la Prigoria, şi la Urdari, după ce primarii au anunţat că trec la PNL.

 

Un primar PSD vine şi cu explicaţia pentru aceste transferuri: „Iordache le-a pus cuțitul la gât și au trebuit să treacă, vrând-nevrând, la PNL, dar sunt sigur că, dacă nu s-ar fi întâmplat așa, ar fi fentat. Știu sigur unul de aici de lângă mine care nu ar fi vrut, dar nu a mai avut cale de întoarcere”, a declarat primarul Sorin Bucurescu.

Vizualizări: 2,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: