Politică

Tânăr targujian numit președinte al organizației de tineret la partidul lui Orban

Alexandru Marius Motohonu, un tânăr recunoscut prin implicarea sa în diverse acțiuni civice, a fost numit președinte al organizației de tineret Gorj, din cadrul partidului Forța Dreptei. 

"Alexandru Marius Motohonu - Presedinte Tineret FORȚA DREPTEI Gorj. Alexandru a studiat Administrație Publica la Școală Națională de Stiințe Politice și Administrative. Alex spune că este o misiune într-un context complicat, dar plin de provocări. Îsi doreste foarte mult să ofere o alternativă la Gorj, sănătoasă și onestă. Consideră că a te implica activ în viața comunității din care faci parte este un gest de responsabilitate, a da dovadă că îţi pasă cu adevărat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, o convingere că poţi contribui la binele general al localității unde te-ai născut, unde îți crești copiii, unde lucrezi...până la urmă acolo unde trăiești.

Disputa politică promovată de anumiți oameni politici nu mai trebuie să fie nocivă și distrugătoare pentru Gorj .

 Lupta asta trebuie să promoveze valorile, ideile, dialogul, dezvoltarea oraşului, să unească și nu să ne dezbine," anunță președintele Florin Papuc pe pagina de Facebook a partidului.

" Lipsa de implicare a generației tinere, nu face bine societății.  Avem obligația de a veni cu un suflu nou și de a impune factorilor de decizie o politică mai constructivă. Scandalurile politice,  mare parte generate artificial, s-a dovedit ca fiind doar un refugiu al neputinței sau rea voinței." susține tânărul Alexandru Marius Motohonu. 

Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: