Eveniment

Pușcărie și daune de 20.000 lei pentru bătaia de la pensiune

Tribunalul Gorj a condamnat, joi, un bărbat din Brăila la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor. El și-a lovit colegul de serviciu cu un vătrai în cap, incidentul având loc la sfârșitul lunii martie, la o pensiune din Târgu Jiu, unde erau cazați. 

Scandalul a avut loc pe fondul consumului de alcool. Conform anchetatorilor, „suspectul L.I., în data de 27.03.2022, în jurul orei 17.50, în timp ce se afla la pensiunea P.., din municipiul Târgu Jiu, unde era cazat împreună cu alţi colegi de la locul de muncă (suspectul având domiciliul într-o comună din judeţul Brăila), urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată, producându-i acestuia leziuni traumatice care necesită de la producere circa 60 – 65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul“, au anunțat procurorii.

În plus, bărbatul este obligat de instanță să-i achite victimei daune morale de 20.000 lei. Tribunalul Gorj nu a fost de acord și cu acordarea daunelor materiale. Sentința poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile. 

Inculpatul se află internat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Vizualizări: 2,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: