Politică

Romanescu: Mi-aș dori 15 contracandidați la primărie

Mi-aș dori 15 contracandidați la primărie. O spune edilul Marcel Romanescu, încrezător oricum că PSD va avea un scor care să-i asigure o majoritate confortabilă în Consiliul Local din Târgu Jiu. 

Cel puțin 11 consilieri crede edilul că poate obține PSD la Târgu Jiu. Și-ar dori ca ambii viceprimari să fie social-democrați din vară. „În 2020, când eram într-o formațiune de 25%, am negociat din timp posibilitatea de a crea o majoritate în Consiliul Local cu Pro România. Acum PSD, în toate sondajele, nu are sub 40%. Printr-o campanie bine gândită, cu o strategie foarte bine elaborată, putem să obținem majoritate în Consiliul Local. Atunci am obținut 10 din 21 de mandate. Azi, cred că este posibil ca cel puțin 11 să fie ale PSD”, a declarat primarul Marcel Romanescu într-o emisiune la Radio Infinit. 

În privința candidaților pentru primărie, Romanescu spune că își dorește cât mai mulți: „Mi-aș dori 15 contracandidați la alegerile locale. Interesul meu e să fie cât mai mulți candidați pentru funcția de primar și liste de partid odată cu ei. Noi am avut doar opt mandate întregi. Am mai luat două prin redistribuire. Discutăm și cu alți lideri cu excepția PNL. Dorința noastră e ca PSD să poată crea o majoritate confortabilă în Consiliul Local”.

Vizualizări: 985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: