Politică

Încă un primar PNL cu un picior în tabăra PSD Gorj

Supărare tot mai mare în partidul condus de Ion Iordache. Încă un primar ar putea pierde PNL Gorj. E vorba de primarul din Bumbeşti-Piţic. Irina Cojocaru a dat de înţeles că nu e exclus să candideze din partea PSD la alegerile locale din iunie.

Irina Cojocaru a explicat de ce: În PNL nu e colaborare, nu e comunicare şi primarii nu sunt băgaţi în seamă.

 

Lămuririle primarului din Bumbeşti-Piţic vin după ce a postat pe Facebook o fotografie în care apare la primărie, alături de Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj: “Domnul Cosmin Popescu e preşedintele Consiliului Judeţean şi are voie să vină în vizită la toate primăriile din judeţ. Eu ştiu că noi suntem la guvernare împreună. Aşa era normal să fie şi la Gorj. Aici nu se poate comunica”.

 

Irina Cojocaru i-a bătut obrazul şi prefectului Iulian Popescu, de la PNL, pentru că nu s-a interesat de bugetul primarilor, ci are alte preocupări care nu-i ajută deloc pe edili. În loc să trimită Corpul de Control la Consiliul Judeţean şi să-şi ducă luptele electorale, mai bine s-ar fi ocupat să discute bugetele primăriilor.

 

Suntem tot timpul cu toporul la brâu, conchide primarul din Bumbeşti-Piţic: „Nu era normal ca, înainte de a se face bugetele, prefectul nostru să meargă să trimită Corpul de Control la Consiliul Judeţean? Prima dată, trebuia să meargă msă negocieze sumele pentru primarii PNL dacă îl interesa şi apoi să facă alte lucruri. Asta e supărarea primarilor. Nu a ştiut să negocieze pentru noi, primarii PNL, înainte de a se creiona bugetele. Trebuia comunicare cu preşedintele Consiliului Judeţean. Dar noi suntem numai cu toporul la brâu. Dăm presa în judecată, dăm în judecată pe oricine. Noi nu putem să colaborăm. Eu eram preşedinte organizaţiei de femei. Nu m-a întrebat nimeni niciodată nimic. Să rămână factorii decidenţi în partid, să facă ce îi taie capul. Primarii buni sunt tot timpul solicitaţi. Voi candida pentru un nou mandat. Nu se ştie din partea cărui partid, vom vedea. Sunt nemulţumită de mersul PNL că nu îmi place haosul”, a mai spus Irina Cojocaru, la Radio Infinit.

Vizualizări: 2,108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: