Politică

Cum se face PNL Gorj din galben maro

E o vorbă: Vulpea, când nu ajunge la struguri, zice să sunt acri! Așa și senatorul Ion Iordache după ce s-a trezit vorbind în direct la radio. A rămas fără încă un primar și doar n-o să recunoască public că situația devine din galben maro în PNL, a declarat că a făcut el un sondaj și primărița de la Bumbești-Pițic nu mai câștigă alegerile în acest an.

 

Deci, în traducere, dacă rămânea la PNL era bună și ieșea prima după alegeri. Acum, că a trecut la PSD, gata, nu mai câștigă nimic. După logica senatorului. E de înțeles frustrarea mai ales că, în prag de alegeri, încep să i se subțieze tare rândurile de aleși locali. Doar primari i-au plecat vreo zece din partid. Și nu orice primari. Nume mari. Reale lovituri sub centură.

 

A declarat Iordache la Radio Infinit că „plânge cu un ochi și râde cu celălalt după plecarea Irinei Cojocaru din partid”. Nu mai e mult, și plânge cu amândoi, ca să fie treaba, treabă. S-a bucurat că „n-a plecat niciun om după primăriță”. E devreme să se bucure, nu? La ce mișcări de șah i se ivesc pe tablă, nu prea e motiv de bucurie.

 

Într-un an electoral extrem de important, PNL n-a făcut decât să piardă în masă oameni de bază, primari importanți și riscă să piară pe propria limbă. Și, uite-așa, din galben, PNL Gorj începe să se facă maro...

Vizualizări: 1,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: