Social

Primar: O mare parte din buget o îndreptăm spre secțiunea de dezvoltare

Calculează fiecare leu pe care îl au la dispoziție! Angajații primăriilor din județul Gorj lucrează, în această perioadă, la stabilirea bugetului de venituri și cheltuieli aferent anului 2024. Cum banii sunt puțini, primarii fac multe calcule, astfel încât banii să fie direcționați cât mai bine cu putință. 

Banii sunt direcționați, cu prioritate, spre asigurarea cotei parte la proiectele de finanțare pe care administrațiile locale vor speră să le acceseze.

„Noi acum suntem la fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2024. Ca la mai multe UAT-uri, ne dă cu minus și încercăm să găsim cât mai multe surse ca să putem să ne echilibrăm. Bineînțeles că o mare parte din buget o să încercăm să o îndreptăm spre secțiunea de dezvoltare din bugetul local, pentru plata cofinanțărilor la proiectele pe care o să le avem. Urmează să recepționăm lucrările la strada Pieței. De asemenea, o să recepționăm și un nou corp de clădire la Școala Generală din Târgu Cărbunșeti. Se lucrează și la corpul de clădire C14 al Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, o lucrare finanțată prin Compania Națională de Investiții. Noi estimăm că în luna mai-iunie, în acest corp clădire vor începe să funcționeze secțiile Cardiologie, Pneumologie și Medicină Internă”, a declarat Dănuț Birău, primarul orașului Târgu Cărbunești.

 

Vizualizări: 1,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: