Social

Anunț legat de biletele de tratament

Casa de Pensii anunță gorjenii îndreptățiți să beneficieze de bilete de tratament că pot depune cereri completate numai pe formularul aprobat, cu cel puțin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită biletul.

Cererile pot fi trimise prin poștă la adresa – Casa Județeană de Pensii Gorj, Tg-Jiu, Aleea Smirdan, nr.16, la adresele de email: [email protected], [email protected], prin intermediul serviciilor electronice oferite de Portalul CNPP sau la sediul instituției, urmând ca restul documentelor să fie atașate la momentul eliberării biletului.

"Două persoane care doresc să meargă împreună în stațiune trebuie să depună obligatoriu două cereri, deoarece biletele de tratament se acordă individual, în funcție de calitatea fiecărui solicitant, completând cererile în acest sens", precizează instituția.

În stațiune, la data înscrisă pe bilet, trebuie să se prezinte OBLIGATORIU TITULARUL BILETULUI DE TRATAMENT.

Biletele de tratament balnear se eliberează doar titularului, după legitimarea acestuia, sau în cazuri excepționale, altei persoane desemnate de către titular pe bază de procură autentificată.

Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: