Ultima oră

Procesul privind palmaresul Universităţii Craiova, întors la Tribunalul Timişoara 

Procesul în care FC U Craiova 1948 se judecă pentru palmares cu CS Universitatea Craiova a fost întors la Tribunalul Timişoara de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Decizia care interzice echipei FC U Craiova 1948 folosirea însemnelor Universităţii Craiova şi actuala denumire a rămas în vigoare. Palmaresul istoric, dinainte de 1991, nu este deţinut de nici una dintre cele două echipe.

"Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi Fotbal Club Universitatea Craiova au fost sub tutela Ministerului Educaţiei până la separarea din 1994. Să fim bine înţeleşi, noi deţinem brandurile Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi Fotbal Club Universitatea Craiova. Domnul Adrian Mititelu nu a fost parte în proces, nu avea cum să câştige ceva legat de palmares. Acesta nu a fost înstrăinat niciodată, iar situaţia va deveni clară în curând. Noi suntem într-un parteneriat cu echipa din Liga 1 şi venim cu brand, siglă, palmares. Am cerut să ni se recunoască ce este al nostru", a declarat directorul echipei CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, pentru Fanatik.

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: