Politică

Primar: A apus soarele la PNL Gorj

Când pleacă zece primari din partid în același timp înseamnă că a apus soarele pe strada PNL. Declarația îi aparține primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. El a comentat plecarea primăriței din Bumbești-Pițic din PNL și a catalogat-o drept "lovitură sub centură" pentru senatorul Ion Iordache. 

 

Primarul a continuat cu o afirmație interesantă. Irina Cojocaru al doilea cel mai apropiat și susținător al lui Iordache. Primul e Liviu Cotojman, de la Roșia de Amaradia. "Nu m-ar surprinde dacă ar merge și el pe același drum", a adăugat Romanescu.

 

"Este singura soluție pentru câștigarea alegerilor din Bumbești-Pițic. E o lovitură sub centură pentru că era printre primii doi primari apropiați de Ion Iordache și dânsul ar trebui să-și pună foarte multe semne de intrebare. Cel mai apropiat este domnul Liviu Cotojman și nu m-ar surprinde dacă ar lua acelasi drum. A plecat numarul doi din susținătorii domnului Iordache. Cu potențial electoral, că dânsul are mulți susținători, dar cu potential zero. Cand pleacă zece primari în acelasi timp din partid, soarele a apus pe strada PNL", a declarat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: