Politică

Primar cu ștate vechi: Comuna mea a fost umilită

E mare supărare printre primarii care n-au primit niciun leu de la Guvern. Edilul social-democrat din Cătunele, Florinel Țuilă, spune că s-au făcut calcule politice și s-au dat bani pe ochi frumoși pentru că localitatea sa a fost uitată. Niciun ban nu ajunge la Cătunele.

Comune cu bugete mult mai mari, spune primarul din Cătunele, au primit sume frumoase de bani, dar localitatea pe care o conduce Florinel Țuilă a fost vitregită deși nevoie de bani ar avea. „Este o umilință la adresa unei comunități. Nu conta suma. Acolo sunt 71 de comune. Au bugete mult mai mari și au primit bani ce înseamnă că există. Noi nu am primit niciun leu și considerăm că suntem umiliți. Trebuia să primesc o sumă cât de mică. Și 50 de mii de lei dacă primeam era bine”, a declarat primarul din Cătunele, Florinel Țuilă.

Țuilă a mai completat că a solicitat peste cinci milioane de lei pentru că are multe șantiere în localitate și are nevoie de bani să termine lucrările. Dar comuna sa nu s-a regăsit pe lista celor care au primit fonduri.

„Pe acea listă sunt comune mult mai bogate decât comuna mea, dar nu îmi ajung banii. Comuna mea e uitată, nu face parte din județul Gorj? Sunt calcule făcute din pix, politice. Am cerut 5-6 milioane de lei. Am lucrări în desfășurare. E vorba de umilire”, a mai spus primarul, la Radio Infinit.

În total, peste 35 de milioane de lei au fost alocați județului Gorj.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: