Politică

AUR nu intră în CL Târgu Jiu! Cu Marian Ciofîcă pe post de candidat!

Anunțat posibil candidat al AUR pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu la alegerile locale din anul 2024, Marian Ciofîcă este ironizat de un fost parlamentar de Gorj.

Ciofîcă nu pare departe de soarta fostului posibil candidat al AUR, Alexandru Hortopan, care a simțit și el pentru câteva luni că poate fi aruncat în lupta electorală, fapt care nu s-a mai întâmplat.

Ciofîcă pare să fi călcat și el în ”urmele” lui Hortopan și a fost scos înainte de termen din competiția electorală, iar politicienii gorjeni s-au grăbit să-i facă o descriere. Ion Rușeț crede că cei de la AUR nu vor reuși să acceadă în Consiliul Local al Primăriei Municipiului Târgu Jiu cu acesta pe post de candidat și anunță că nici foștii subordonați nu-i vor acorda votul pentru că a avut un comportament urât față de oameni.

„Când și-a anunțat candidatura și avea după șase zile un număr de 86 de like-uri pe Facebook ...M-am întâlnit cu cineva întâmplător și am discutat despre el cu o persoană care îl cunoaște. Mi-a zis că, dacă îl votează vreun salariat de la magazinele de care răspunde sau de care a răspuns, el se omoară... Mi-a zis că a fost lipsit de respect față de angajați încât nu-l pot vota oamenii. Adică, un tânăr dispus să calce pe cadavre doar pentru a avansa el! Dacă cei de la AUR vor merge cu un asemenea candidat s-ar putea să nu intre în Consiliul Local la Târgu Jiu. Atenție, se sparge valul!”, a declarat Ion Rușeț.

Vizualizări: 1,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: